Impresszum (Impressum)

Az elektronikus médiáról szóló törvény 5 §-a szerinti adatok

 

Insumed GmbH
55126 Mainz,
Jean-Pierre-Jungels-Str. 6.

Cégjegyzékszám: HRB 8057

Nyilvántartó bíróság: Mainz

 

Képviselő:

Joachim Messner ügyvezető

 

Az ügyvezetés szóvivője:

Heinz Diedrichsen

 

Elérhetőség

Telefon: 06131-24053-0
Telefax: 06131-24053-24
E-mail: info@insumed.de

 

Közösségi adószám

Közösségi adószám a forgalmi adóról szóló törvény 27. § a) pontja alapján:

DE223881125

 

A tartalomért a tartományközi műsorszolgáltatási egyezmény (Rundfunkstaatsvertrag) 55. § (2) bekezdése alapján felelős:

Insumed GmbH
55126 Mainz
Jean-Pierre-Jungels-Str. 6.

 

Vitarendezés

Az Európai Bizottság üzemeltet egy online vitarendezési platformot (OVR):

https://ec.europa.eu/consumers/odr.

Az e-mail címünket megtalálja fent az impresszumban.

Nem vagyunk készek és kötelesek semmilyen fogyasztói vitarendezési testület előtti vitarendezési eljárásban való részvételre.

 

Felelősség a tartalmakért

Mint szolgáltató az elektronikus médiáról szóló törvény 7. § (1) bekezdése alapján az ezen oldalakon elhelyezett saját tartalmakért az általános törvények szerint tartozunk felelősséggel. Az elektronikus médiáról szóló törvény 8-10. §-ai szerint mint szolgáltató nem tartozunk azonban felelősséggel a továbbított vagy elmentett idegen információk felügyeletéért vagy olyan körülmények után való kutatásért, amelyek jogellenes tevékenységre utalnak.

Ez nem érinti az információk eltávolítására vagy használatának zárolására vonatkozó, az általános törvényekben előírt kötelezettséget. Ilyen irányú felelősség azonban csak a konkrét jogsértésről való tudomásszerzés időpontjától állhat fenn. Amennyiben a tudomásunkra jut  ilyen jellegű jogsértés, abban az esetben az ilyen tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.

 

Felelősség a linkekért

A kínálatunk tartalmaz harmadik személyek külső honlapjaira irányuló hivatkozásokat, amelyek tartalmára nekünk nincsen befolyásunk. Ezért ezen idegen tartalmakért nem tudunk felelősséget vállalni. A hivatkozott oldalak tartalmáért minden esetben az adott oldal szolgáltatója vagy üzemeltetője tartozik felelősséggel. A hivatkozott oldalak a hivatkozáskészítés időpontjában az esetleges jogsértések vonatkozásában ellenőrzésen estek át. A hivatkozáskészítés időpontjában jogsértő tartalmak nem voltak felismerhetőek.

A hivatkozott oldalak folyamatos tartalmi kontrollja azonban jogsértésre utaló konkrét körülmények hiányában az észszerűség határain belül nem megvalósítható. Jogsértésről való tudomásszerzés esetén a jogsértő linkeket haladéktalanul eltávolítjuk.

 

Szerzői jog

Az üzemeltető által készített, ezen weboldalakon található tartalmak és művek a német szerzői jog hatálya alá tartoznak. A sokszorosítás, az átdolgozás, a terjesztés és az értékesítés bármely formája a szerzői jog keretein kívül az adott szerző, illetve fejlesztő írásbeli hozzájárulását igényli. Ezen weboldalak letöltése és másolása kizárólag privát, nem kereskedelmi felhasználásra engedélyezett.

Amennyiben az ezen weboldalon közzétett tartalmakat nem az üzemeltető készítette, abban az esetben harmadik személyek szerzői jogát kell tiszteletben tartani. Különösen harmadik személyek tartalmai kerülnek ilyenként megjelölésre. Amennyiben ezek ellenére mégis szerzői jogsértést tapasztalna, kérjük, hogy megfelelő módon hívja fel rá a figyelmünket. Jogsértésről való tudomásszerzés esetén a jogsértő tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt találja (Unsere Datenschutzerklärung finden Sie hier)